Α.Νεοκλέους: Η επίθεση Βγενόπουλου αποδεικνύει τη σύγκρουση συμφερόντων

Για “λυσσαλέα προσπάθεια τόσο του Ανδρέα Βγενόπουλου, όσο και των ανθρώπων του στην Κύπρο” να απομακρύνουν το δικηγορικό οίκο Ανδρέας Νεοκλέους και Σία ΔΕΠΕ από το χειρισμό της υπόθεσης που αφορά τη Λαϊκή Τράπεζα κάνει λόγο το δικηγορικό γραφείο σε ανακοίνωσή του.andreas_neokleous_pic_thumb_medium638_400

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως “οι συνεχείς επιθέσεις του τέως δικηγόρου του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου αλλά και η αήθης επίθεση του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου στην σημερινή ανακοίνωση του εναντίον του δικηγορικού γραφείου Ανδρέας Νεοκλέους & Σια ΔΕΠΕ, αποκαλύπτει και εξηγεί πλήρως για ποιους λόγους άρχισε ο πόλεμος των τελευταίων εβδομάδων, σχετικά με τη Λαϊκή Τράπεζα, υπό διαχείριση”.

“Είναι φανερόν ότι οι λόγοι αυτοί δεν είναι άλλοι από την επιτυχία του γραφείου μας να παγοποιήσει τους λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία του Ανδρέα Βγενόπουλου και των άλλων εναγομένων διεθνώς, και επίσης να επιτύχει, μόλις πρόσφατα, την επίδοση σε αυτούς προσωπικά, Αίτησης Περιφρόνησης Διατάγματος Δικαστηρίου”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

“Ενόψει της ύπαρξης αριθμού διαδικασιών ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ως επίσης και ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν έχουμε καμία απολύτως πρόθεση να προχωρήσουμε σε εκδίκαση τους, μέσω ανακοινώσεων ούτε και να προκαταλάβουμε με οποιοδήποτε τρόπο την τελική έκβασή τους”, καταλήγει η ανακοίνωση.