Ελένη Θεοχάρους: Αισιοδοξία ότι η «Αλληλεγγύη» θα ξεπεράσει τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών

 

Αισιοδοξία ότι η «Αλληλεγγύη» όχι μόνο θα πιάσει, αλλά και θα ξεπεράσει τα imagewποσοστά της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, εξέφρασε η Πρόεδρος του Κινήματος Ελένη Θεοχάρους, κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων στη Λευκωσία για τις εκλογές του Μαΐου.

«Με απόλυτη αισιοδοξία καταθέσαμε σήμερα τις υποψηφιότητες μας για την επαρχία Λευκωσίας, με την δύναμη, την εμπειρία, το σφρίγος της νιότης, το πάθος για την πατρίδα μας, με καθαρά χέρια, με εντιμότητα με την εμπειρογνωμοσύνη εκείνων που είναι χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε.

Εξέφρασε αισιοδοξία ότι όχι μόνο η «Αλληλεγγύη» θα πιάσει τα ποσοστά της προηγούμενης αναμέτρησης, αλλά θα τα ξεπεράσει κιόλας. Όπως είπε, ήδη σύμφωνα με δικές τους εκτιμήσεις βρίσκονται πάνω από τα ποσοστά της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Ευχήθηκε αυτή η δημοκρατική διαδικασία να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη και να μπορέσουν να κάνουν τη δημοκρατία στην Κύπρο καλύτερη και πιο ισχυρή με εκδημοκρατισμό και των θεσμών και απαλλαγή του τόπου από το άγος της κακοδιαχείρισης, της διαφθοράς που μαστίζει την πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια.

Ανέφερε ακόμα ότι η εντιμότητα και οι ικανότητες των υποψηφίων του Κινήματος για τους  οποίους, όπως είπε,  αισθάνεται πολύ μεγάλη περηφάνια είναι εχέγγυα για αυτή την αλλαγή που επιδιώκεται.

«Και θα την φέρουμε αυτή την αλλαγή. Γιατί είμαστε ένα ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό κίνημα και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα», ανέφερε.