Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας Κ.Παπακώστα

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρώην Υπουργού Αμυνας Κώσταstin-entatiki-metaferthike-o-kostas-papakosta-th Παπακώστα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και πνευμονικό οίδημα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο αδελφός του, τέως Αρχηγός Αστυνομίας Ιάκωβος Παπακώστας είπε πως “σήμερα η κατάσταση της υγείας του είναι σαφώς καλύτερη και σταθερή. Χθες το βράδυ πέρασε μια δύσκολη νύκτα. Ευτυχώς ανταποκρίθηκε στην φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε με αποτέλεσμα γύρω στα μεσάνυχτα να σταθεροποιηθεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Ομως όπως μας εξηγούν οι γιατροί είναι θέμα ημερών να φανεί κατά πόσον έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος”.

Ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα αναφέρει ότι ο πρώην Υπουργός Αμυνας Κώστας Παπακώστας ο οποίος νοσηλευόταν στην Αγγειοθωρακοχειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Λευκωσίας λόγω των αγγειοχειρουργικών προβλημάτων μεταφέρθηκε χθες 23.02.2015 στην Καρδιολογική Εντατική Μονάδα λόγω επεισοδίου δύσπνοιας επί εδάφους καρδιακής ανεπάρκειας.

Σημειώνεται ότι `στον ασθενή χορηγήθηκε η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή με σημαντική βελτίωση”.

Ο κ. Παπακώστας θα παραμείνει νοσηλευόμενος στην Μονάδα του Καρδιολογικού Τμήματος για συνέχιση της θεραπευτικής του αντιμετώπισης και περαιτέρω καρδιαγγειακό έλεγχο.