Στο Eurogroup της Δευτέρας ο Βαρουφάκης παρολίγον να πλακώσει τον Ντάισελμπλουμ

Στο Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, κάτι που δείχνει την προκλητικότητα με την οποία φέρεται ο Ολλανδός απέναντι στην ελληνική αποστολή!varoufakis-daisebloum_1

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η Liberation, ο υπουργός Οικονομικών έφτασε στο σημείο να σηκωθεί από την καρέκλα του και να πει “ψεύτη” τον επικεφαλής του eurogroup!

Μάλιστα και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους υπουργούς Οικονομικών – χωρίς να πει το όνομά του – είπε στην εφημερίδα τα εξής: “Ήταν απίστευτο! Πιστέψαμε ότι στο τέλος θα αρπαχτούν!”

Όλα έγιναν στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας όταν ο πρόεδρος του Eurogroup, ακολουθώντας τη γραμμή του Β. Σόιμπλε απέσυρε το κείμενο Μοσχοβισί και εμφάνισε ως δικό του, την πρόταση της Γερμανίας.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έφτασε στο σημείο να σηκωθεί από την καρέκλα του και να πει «ψεύτη» τον επικεφαλής του eurogroup!

Μάλιστα η εφημερίδα τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο γεμάτο οργή που φώναζε «ψεύτη».

Μάλιστα η Liberation τονίζει ότι ο πρόεδρος του Eurogroup φαίνεται αδύναμος (fragile=εύθραυστος) μπροστά στον Έλληνα υπουργό και στη φυσική του κατάσταση…