Άρχισε η εγγραφή οδοντιάτρων και εργοθεραπευτών στο ΓεΣΥ

imagewΟ Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει ότι για καλύτερο προγραμματισμό η εγγραφή των παροχέων που δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στο ΓεΣΥ θα ξεκινήσει σταδιακά.

Ως εκ τούτου, προσθέτει, η Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 έχει οριστεί ως ημερομηνία έναρξης της υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) από εργοθεραπευτές και οδοντίατρους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε υποβολή αίτησης εγγραφής ή/και σύναψης σύμβασης. Σημειώνεται ότι, όσον αφορά στους άλλους επαγγελματίες υγείας (εργοθεραπευτές), μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μόνο ως φυσικά πρόσωπα όπως καθορίζεται από την οικεία νομοθεσία.

Η αίτηση για εγγραφή θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της πύλης παροχέων του ΓεΣΥ στην οποία οι παροχείς θα έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ (www.gesy.org.cy).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται είτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ, είτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gesy.org.cy.

Ο Οργανισμός θα ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης εγγραφής των υπόλοιπων παροχέων εντός της ερχόμενης βδομάδας.