Σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν οι Υπουργοί Μεταφορών , Άμυνας και υφ.Ναυτιλίας

imagewΣε αυτοπεριορισμό τέθηκαν ο Υπουργός Αμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης, εκτός από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Γιάννη Καρούσο, αφού και οι τρεις ήρθαν την περασμένη εβδομάδα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι οι Υπουργοί Μεταφορών και Αμυνας και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, την Παρασκευή ενώ συμμετείχαν σε συνάντηση στη Λάρνακα στο ΚΣΕΔ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σύμβουλο του Υπουργού Μεταφορών, ο οποίος μετείχε στην ίδια συνάντηση και διαγνώστηκε ως θετικό κρούσμα κορωνοϊού.

Ο Υπουργός Μεταφορών υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα στα οποία υποβλήθηκαν ο Υπουργός Αμυνας και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας.

Εν τω μεταξύ σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκαν και αρκετά άτομα στη Λάρνακα (στο ΚΣΕΔ) με τα οποία ήρθαν σε επαφή οι δύο Υπουργοί και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και αναμένονται τα αποτελέσματα τους.αυτοπεριορισμό τέθηκαν ο ΥΠΑΜ και ο Υφ. Ναυτιλίας ύστερα από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα