ΔΗΚΟ: Η Ryan Air διαπραγματευόταν για την αγορά των Κυπριακών Αερογραμμών με τον …καθρέφτη!

Το ΔΗΚΟ  επανήλθε σήμερα στο σκάνδαλο  με  τ Ryan Air και το δικηγορικό Γραφείου του προέδρου Νίκου Χρ.Αναστασιάδη  και επιμένει στα ερωτήματα που ήγειρε αρχικά γι το μείζον αυτό ζήτημα. Στην ανακοίνωση τονίζονται τα πιο κάτω:i-christiana-erotokritou-nea-ekprosopos-typou-tou-diko-th

«Καθώς συνεχίζεται η απέλπιδα προσπάθεια του Προεδρικού Μεγάρου, του ΔΗΣΥ και φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ να στρέψουν την προσοχή της κοινής γνώμης από το σκάνδαλο της σχέσης της Ryan Air με το δικηγορικό γραφείο του κ. Αναστασιάδη και από τη γνωστή πλαστοπροσωπία που εντόπισε ο Γενικός Ελεγκτής, είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε ότι υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός και μία αναπάντητη ερώτηση.
Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι:
Το δικηγορικό γραφείο του κ. Αναστασιάδη εκπροσώπησε τη Ryan Air σε διαπραγμάτευση με την Κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη. Με άλλα λόγια, η Ryan Air διαπραγματευόταν για την αγορά των Κυπριακών Αερογραμμών με τον …καθρέφτη! Γι αυτό άλλωστε και επιχείρησαν να κρατήσουν κρυφή την εκπροσώπηση αυτή επιστρατεύοντας την πλαστοπροσωπία που εντόπισε ο Γενικός Ελεγκτής.
Η αναπάντητη ερώτηση είναι η εξής:
Όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έλεγε, επί λέξει, ότι θα παραιτηθεί, αν διαπιστωθεί παρέμβαση του ιδίου, ή του γραφείου του, στην υπόθεση Ryan Air, έπαιζε με τις λέξεις, ή ενέπαιζε τον κυπριακό λαό; »