Η Ρωσία όπως φαίνεται “σώζεται ” όπως και όλες οι πρπωην σοσιαλιστικές χώρες που εφάρμοζαν το υποχρεωτικό εμβόλιο της φυματίωσης.Σύμφωνα με ειδικούς το εμβόλιο της φυματίωσης περιορίζει τη θνητότητα από κορωνοϊό.
Η Ρωσία κατέγραψε 6.200 νέα κρούσματα μέσα σε 24 ώρες για να γίνει η ένατη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία αλλά και με “μόνο” 50 θανάτους κάτι που την κατατάσσει σε χαμηλό βαθμό σε σχέση με άλλες χώρες μεγάλου πληθυσμού.
Η ρωσική κυβέρνηση ανέφερε τη Δευτέρα πως ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων έφτασε στα 87.147, αριθμός που είναι μεγαλύτερος κατά, περίπου, 4.000 περιπτώσεις σε σχέση με τα επίσημα στοιχεία της Κίνας (83.912).
Η χώρα κατέγραψε επίσης 50 νέους θανάτους από κορωνοϊό τις τελευταίες 24 ώρες, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 794, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.




