Υποβάλλεται σε τεστ η ηγεσία ΟΚΥπΥ που συμμετείχε σε σύσκεψη με στέλεχος ΓΝ Πάφου


2851814Σε δειγματοληψία  για τη διενέργεια διαγνωστικής εξέτασης για κορωνοϊό, έχουν υποβληθεί όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη με το στέλεχος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, συμπεριλαμβανομένων και των αξιωματούχων του ΟΚΥπΥ, μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, μελετάται το ενδεχόμενο οι επαφές των αξιωματούχων με τα επαρχιακά Νοσοκομεία να γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης μετά από αυτή την εξέλιξη.

Στο μεταξύ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού το στέλεχος του Νοσοκομείου Πάφου. Χθες διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός μετά το σχετικό τεστ στον κορωνοϊό. Νωρίτερα παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και υψηλό πυρετό και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει στο ΓΝ Λεμεσού για περαιτέρω νοσηλεία.

Σημειώνεται πως το στέλεχος του  ΓΝ Πάφου βρισκόταν 14 μέρες σε περιορισμό επέστρεψε πίσω στα καθήκοντα του στις 6 Απριλίου, ενώ στη συνέχεια, δύο μέρες αργότερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΓΝ Πάφου στην παρουσία και αξιωματούχων του ΟΚΥπΥ.

Σήμερα μετά την εξέλιξη αυτή, όλοι όσοι συμμετείχαν στην σύσκεψη περιλαμβανομένου του  πρόεδρου του ΟΚΥπΥ Μάριου Παναγίδη και του Εκτελεστικού Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ Χρίστη Λοϊζίδη υποβλήθηκαν  το πρωί σε τεστ για να διαφανεί εάν έχουν προσβληθεί από το ιό ή όχι.