Αναίσθητη μέσα σε μπανιέρα βρέθηκε κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Αναίσθητη μέσα σε μία μπανιέρα βρέθηκε το Σάββατο στο σπίτι της στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ, η μοναχοκόρη της εκλιπούσας τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον και του ράπερ Μπόμπι Μπράουν, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.newego_LARGE_t_661_105886779_type12905

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, 21 ετών, είχε χάσει τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα σε μια γεμάτη με νερό μπανιέρα. Την Μπράουν ανακάλυψε στην κατάσταση αυτή ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών, δήλωσε σε δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Ρόσγουελ, Λίζα Χόλαντ.

Ο Γκόρντον έκανε στην Μπράουν τεχνητές αναπνοές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι παρείχαν στην 21χρονη τεχνικές πρώτων βοηθειών έως ότου κατέφθασε το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

“Είναι ζωντανή και βρίσκεται στο νοσοκομείο”, δήλωσε η Χολάντ χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μπράουν ή πως συνέβη το περιστατικό.

Τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της Μπράουν, Γουίτνεϊ Χιούστον, πνίγηκε μέσα σε μια μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και έπασχε από καρδιακές παθήσεις.