Παραμένει κλειδωμένος στη μπυραρία του ο 43χρονος

Κλειδωμένος παραμένει για περισσότερες από 28 ώρες, στη μπυραρία που διαθέτει στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά την Πύλα, ο 43χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος χθες το μεσημέρι τραυμάτισε ελαφρώς τη πρώην σύζυγο του, πυροβολώντας στον αέρα με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια απειλούσε να θέσει τέρμα στη ζωή του.ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ ÊÕÐÑÏÕ - ÅÃÊËÅÉÌÁ - ÅÑÅÕÍÅÓ - ÓÔÁÌÁÔÁ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος που παρέμεινε τη χτεσινή νύχτα κλειδωμένος στη μπυραρία του δεν δείχνει καμία ένδειξη ότι θα παραδοθεί.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη από μέλη της ΜΑΑΔ, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και διαπραγματευτές της Δύναμης, εξακολουθούν να βρίσκονται έξω από την μπυραρία και καταβάλλουν προσπάθειες να τον πείσουν να παραδοθεί.

Υπενθυμίζεται ότι χθες γύρω στις δέκα το πρωί η πρώην σύζυγος του 41 χρόνων από τη Μολδαβία είχε μεταβεί με δύο φίλες της στην μπυραρία για να συζητήσουν οικονομικά θέματα, που αφορούσαν τη διατροφή του παιδιού τους.

Σε κάποια στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 43χρονος φέρεται να ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και να έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα με αποτέλεσμα σφαιρίδια να πλήξουν τη 41χρονη στον ώμο και στο στήθος και να τραυματιστεί ελαφρά.

Η γυναίκα με τις φίλες της κατάφερε να βγει από τη μπυραρία και με το αυτοκίνητο της μετέβη στον Αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης, όπου κατήγγειλε την υπόθεση.

Η περιοχή γύρω από τη μπυραρία παραμένει αποκλεισμένη από χθες το μεσημέρι. Επίσης, η Αστυνομία προχώρησε από χθες σε εκκένωση κτιρίων που βρίσκονται πλησίον της μπυραρίας στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά την Πύλα.