“Συγγνώμη μαμά πεθαίνω”,το μήνυμα Βιετναμέζας μέσα από την νταλίκα του θανάτου

Φόβους ότι ένα από τα 39 θύματα τα οποία εντοπίστηκαν στο φορτηγό στο Έσσεξ είναι η κόρη τους εξέφρασε μία οικογένεια από το Βιετνάμ, EHujgN0WwAE8PHWδίνοντας στη δημοσιότητα μήνυμα της, προτού χαθούν τα ίχνη της.

Νωρίτερα, μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η πρεσβεία του Βιετνάμ στο Λονδίνο συνεργάζεται με τη βρετανική αστυνομία για την ταυτοποίηση θύματος στο φορτηγό στο Έσσεξ.

Αρχικές αναφορές από την αστυνομία ανέφεραν ότι και τα 39 θύματα είναι από την Κίνα.

Σύμφωνα με τον Guardian, στο μήνυμα που επικαλείται η οικογένεια από το Βιετνάμ, 26χρονη έγραφε ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει και ζητούσε συγγνώμη από τη μητέρα της.

Το μήνυμα φέρεται να εστάλη τέσσερις ώρες πριν ανακαλυφθούν οι σοροί μέσα στο φορτηγό.

«Συγγνώμη μαμά. Το ταξίδι μου στο εξωτερικό δεν ήταν επιτυχημένο. Μαμά, σε αγαπώ τόσο πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω» τονίζεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα.

Στα χέρια της αστυνομίας ένας άνδρας και μία γυναίκα

Νωρίτερα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων για την υπόθεση. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα από τη Βόρεια Ιρλανδία, 38 ετών και οι δύο, οι οποίοι είναι ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία.

Σημειώνεται ότι έχει συλληφθεί ως ύποπτος και ο οδηγός του φορτηγού, ένας 25χρονος από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Το «φορτηγό του θανάτου» βρέθηκε την Τετάρτη σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το Λονδίνο. Οι 39 άνθρωποι φέρονται να πάγωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο φορτηγό ή να έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία.