Πρόεδρος ΔΗΠΑ:Δεν χρειάζονται οι ανώφελες συγκρούσεις αλλά η ρεαλιστική αποτίμηση δεδομένων και οι συνέργειες

Με όλα αυτά που συμβαίνουν,cache_728x3000_Analog_medium_597921_45122_21102018 δεν μπορεί κάποιος να έχει την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα κυλούν ομαλά ή εύκολα, είναι δύσκολη η συγκυρία και κρίσιμες οι στιγμές και τα παθήματα του παρελθόντος πρέπει να γίνουν διδάγματα, δήλωσε μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν, απευθύνοντας έκκληση για ενότητα ,  αλληλοστήριξη και ενίσχυση των προσπαθειών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Είπε ότι η περίοδος των μύθων και των ψευδαισθήσεων έχει τελειώσει και τα πράγματα έχουν μια δική τους δυναμική, προσθέτοντας ότι πρέπει να είμαστε σταθεροί και συνεπείς σε αυτά που επιδιώκουμε.

Ο κ. Καρογιάν ανέφερε ότι το κόμμα του θα αποφύγει είτε να έρθει σε αντιπαράθεση με άλλα κόμματα για τους χειρισμούς στο Κυπριακό,  είτε να αδυνατίσει τις προσπάθειες της Κυβέρνησης που αναλαμβάνει προς την κατεύθυνση της ΕΕ, λέγοντας ότι δεν χρειάζονται οι ανώφελες συγκρούσεις αλλά η ρεαλιστική αποτίμηση δεδομένων και οι συνέργειες.