ΗΠΑ:Ο υπουργός Εμπορίου Ουίλμπουρ Ρος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κοιμάται ενώ ο Τραμπ μιλούσε στη Γ.Σ.του ΟΗΕ

 

Ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Ουίλμπουρ Ρος πιάστηκε EFPS_InX4AAevWYεπ’ αυτοφώρω στην κάμερα ενώ έχει αποκοιμηθεί κατά την διάρκεια της ομιλίας του Τραμπ στην Γενική Διάσκεψη του ΟΗΕ. Τα επίμαχα βίντεο του Αμερικανού αξιωματούχου προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και μεταφορτώθηκαν στα κοινωνικά μέσα.

Στα επίμαχα βίντεο, ο 81χρονος Ρος εμφανίζεται με τα μάτια κλειστά για παρατεταμένες χρονικές περιόδους καθώς ο Τραμπ μιλούσε στην Γενική Διάσκεψη του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη περιγράφοντας πως το μέλλον ανήκει σε κυρίαρχα και ανεξάρτητα έθνη που προστατεύουν τους πολίτες τους, σέβονται τους γείτονές τους και τιμούν τις διαφορές που κάνουν κάθε χώρα ξεχωριστή και μοναδική».

Ο Ρος , διορισθείς από τον Τραμπ, αντέδρασε στο ενοχλητικό υλικό, ισχυριζόμενος ότι ήταν «ψεύτικες ειδήσεις».DULgfrWWsAIw2YI

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός συλλαμβάνεται από τον φακό «ενώ συγκεντρώνεται» κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του Τραμπ. Νωρίτερα τον Μάιο, οι κάμερες κατέγραψαν τον Ρος να κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του Τραμπ μπροστά στους μουσουλμάνους ηγέτες της Σαουδικής Αραβίας.

Επίσης ο Αμερικανός πρόεδρος, 73 ετών, πιάστηκε και εκείνος από την κάμερα να παίρνει τον υπνάκο του κατα τη διάρκεια της  ομιλίας της Βασίλισσας Ελισάβετ κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Αύγουστο.