Γαλλία:Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα τζαμί -συνελήφθη ο οδηγός

Ενα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα τζαμί στην γαλλική πόλη Κολμάρ. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία βαριά τραυματισμένος. Παραμένει ασαφές αν το συμβάν συνιστά επίθεση ή απόπειρα αυτοκτονίας.EFAy_2xXsAIVJJC

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο Μεγάλο Τζαμί της πόλης Κόλμαρ στην Ανατολική Γαλλία αργά το Σάββατο, καταστρέφοντας την κεντρική πύλη του κτιρίου. Το όχημα δεν μπόρεσε να διεισδύσει στο κτίριο, με αποτέλεσμα να κολλήσει στην πόρτα.

​Σύμφωνα με το RT, το περιστατικό προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας και η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραυματισμό στο σημείο του τραχήλου, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η πληγή προέρχεται από επίθεση άλλου ατόμου στον οδηγό.

Βίντεο, που υποτίθεται ότι παρουσιάζει πλάνα από την σκηνή  δείχνει έναν γεμάτο με αίματα αίματα ακινητοποιημένο οδηγό να συλλαμβάνεται στο εσωτερικό του τζαμιού από δύο αστυνομικούς, έκανε την εμφάνισή του στα κοινωνικά μέσα.EFA4rURWkAYir7h

​«Ένα άτομο συνέτριψε το όχημά του στην είσοδο του Μεγάλου Τζαμιού λίγο πριν τις 20:00 μ.μ.», δήλωσαν αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης στην AFP, προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει μια έρευνα για το περιστατικό. Κανείς άλλος εκτός από τον οδηγό δεν τραυματίστηκε και ο άντρας έλαβε γρήγορα «ιατρική βοήθεια», επιβεβαίωσαν οι αξιωματούχοι.