Σοκαριστικές οι μαρτυρίες για το βρέφος που το κατασπάραξε ροτβάιλερ

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος του βρέφους στα Γλυκά Νερά, που βρέθηκε στα δόντια ενός ροτβάιλερ. Ψυχολογικό ράκος η μητέρα. Τι λένε οι γείτονες.4540530

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χτες στα Γλυκά Νερά, με θύμα ένα βρέφος, το οποίο κατασπάραξε ο σκύλος της οικογένειας, ράτσας ροτβάιλερ.

Μιλώντας στην κάμερα του Star φίλη της μητέρας  δήλωσε πως το σκυλί ζήλευε το μωρό.

«Η τραγική μητερα  ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι, τα κατάφερε αλλά… Κόντεψε να χάσει τη ζωή της για να κάνει αυτό το παιδί. Τα παιδάκια δεν ξέρουν τίποτα, είναι σε μικρή ηλικία και την είχαν σαν κούκλα ψεύτικη» ανέφερε.

 «Στο μπαλκόνι το είχανε, γαύγιζε όλη μέρα. Φαινόταν επιθετικό, φαινόταν αρκετά άγριο. Δεν έχω δει ποτέ να το βγάζουν βόλτα» δήλωσε, από την πλευρά της μια ένοικος της πολυκατοικίας για το ροτβάιλερ της οικογένειας.

Τι είπε η μητέρα

Στην κατάθεσή της η μητέρα, φέρεται να είπε ότι καθάριζε το μπάνιο και πως αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του, στο σαλόνι. «Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σήτα της μπαλκονόπορτας. Είχε στο στόμα του το μωρό», πρόσθεσε.

Η γυναίκα έβγαλε το βρέφος από το στόμα του ροτβάιλερ, και έσπευσε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, αλλά ήταν αργά. Σύμφωνα με το Star οι γιατροί, επί 30 λεπτά έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.  Η μικρή έφερε σε όλο της το σώμα αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ.

Το ροτβάιλερ που σκότωσε τη μικρή μεταφέρθηκε σε εγκαταστάσεις φιλοζωικής οργάνωσης, όπου εξετάζεται από τους ειδικούς. Η τραγική μητέρα, αφέθηκε ελεύθερη, ύστερα από προφορική εντολή Εισαγγελέα

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο διαμέρισμα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.