ΗΠΑ:Μαζορέτα γέννησε και έθαψε το μωρό της

«Είμαι κυριολεκτικά πολύ ενθουσιασμένη τώρα. Έτοιμη για δείπνο να φορέσω κάτι χαριτωμένο. Ναιιιι, η κοιλίτσα μου επέστρεψε. Θα αρπάξω την ευκαιρία για να το κάνω απίθανο», έγραψε η Αμερικανίδα μαζορέτα, Μπρουκ Σκάιλαρ Ρίτσαρντσον, σε γραπτό μήνυμα στη μητέρα της.4443585

Η 18χρονη παθιασμένη με το βάρος της και την εικόνα του σώματός της τσιρλίντερ μόλις είχε γεννήσει. Έπειτα, κατηγορείται ότι έλιωσε το κρανίο του νεογέννητού της κοριτσιού με μια πέτρα.

Στη συνέχεια, η μαζορέτα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», πόζαρε για μια σέλφι στο γυμναστήριο, καμαρώνοντας για τη σιλουέτα της που είχε επιστρέψει, αφού ξεμπέρδεψε με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που είχε κρατήσει κρυφή από τον κοινωνικό της περίγυρο.

Η Ρίτσαρντσον, 20 χρονών πλέον, κατηγορείται ότι το Μάιο του 2017 έφερε κρυφά στον κόσμο ένα κοριτσάκι που το ονόμασε Άναμπελ, το σκότωσε και το έθαψε.

 Τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, συνελήφθη όταν, πηγαίνοντας στον ίδιο γιατρό που είχε διαγνώσει την εγκυμοσύνη για να ζητήσει αντισυλληπτικά, σε ερώτηση του γιατρού για το μωρό παραδέχτηκε την πράξη της.4443644

Όπως ανέφεραν οι κατήγοροι στη δίκη που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη,  «η 18χρονη μαζορέτα προσπάθησε να διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και προσπάθησε να κρύψει κάθε σημάδι ότι το παιδί υπήρξε ποτέ. Στόχος της να επιστρέψει στην παλιά “τέλεια ζωή” της».

Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας στην υπόθεση, γιατρός Γουίλιαμ Άντριου, όταν ενημέρωσε την κατηγορούμενη ότι ήταν έγκυος, στις 26 Απρίλη του 2017, εκείνη είπε: «δε μπορώ να κάνω παιδί! Θα πάω στο κολέγιο».

Από την πλευρά της, η υπεράσπιση της 20χρονης,  ανέφερε ότι η Ρίτσαρντσον γέννησε στην μπανιέρα και πως το μωρό ήταν πολύ χλωμό και δεν υπήρχε ομφάλιος λώρος.