Βρετανικό κανάλι ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το ρόλο του Πούτιν στον σύγχρονο κόσμο

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πολιτική του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ετοιμάζει γνωστό βρετανικό κανάλι όπως ανακοίνωσε πρόσφατα.4046867

Η ζωή του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα βρεθεί στο επίκεντρο ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων που ετοιμάζει το Channel 4 της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον ίδιο τον Πούτιν, τον στενό κύκλο του και εκείνους που έχουν άμεση επιρροή από τις ενέργειές του, καθώς και αρχειακό υλικό.

«Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι απαραίτητο να καταλάβουμε τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Πούτιν έχει αποδειχθεί με την παραμονή του στην εξουσία ως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς πολιτικούς του 21ου αιώνα. Η σειρά αυτή θα διερευνήσει πώς ως πρώην κατάσκοπος επαναπροσδιόρισε την πολιτική και τον αντίκτυπο που είχε αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο», ανέφερε ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ σε δελτίο τύπου.

Στα τρία αυτά επεισόδια, σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου, θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει πως η ισχύς του Πούτιν μεταμόρφωσε τον σύγχρονο κόσμο.

«Αυτή η σειρά – ορόσημο θα δείξει πώς ο Πούτιν αξιοποίησε τις γνώσεις του για την κατασκοπεία για να θέσει το πλαίσιο της προεδρία μιας πυρηνικής δύναμης … Θα διερευνήσει πώς οι προσωπικές εμπειρίες του Πούτιν επηρέασαν την πολιτική του, πώς η σύγχρονη Ρωσία δημιουργήθηκε μέσα από μια οξεία αίσθηση προδοσίας , την υπερηφάνεια και την οργή και πως οι αξίες του Πούτιν έχουν εξαχθεί σε όλο τον κόσμο – από την Κριμαία μέχρι το Σόλσμπερι και την Ουάσινγκτον », προσθέτει.

Το υλικό για το ντοκιμαντέρ θα κινηματογραφηθεί στη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.