Με τις αυξημένες εκτρώσεις στην Κύπρο σύνδεσε ο Μητροπολίτης Μόρφου τον κατα συρροήγν δολοφόνο Ν.Μεταξά

 

Την υπόθεση του κατα συρροήν δολοφόνου Νίκου Μεταξά   επιχείρησε να συνδέσει με το ποσοστό εκτρώσεων στην Κύπρο, ο Μητροπολίτης Μόρφου.Unknown-3

Σε νέο απόσπασμα της ομιλίας του, που έγινε στις 25 Ιουνίου κατά την οποία είχε αναφερθεί στον τρόπο που «δημιουργούνται» οι ομοφυλοφιλοι , αλλά και στη «μυρωδιά» τους, ο Μητροπολίτης μίλησε και για τον ίλαρχο που σκότωσε γυναίκες και παιδιά από ξένες χώρες, σε μια υπόθεση που σόκαρε την Κύπρο.

«Είπα και αλλού. Δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που εσκότωσεν ο δολοφόνος. Ρε εσού έκαμες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα;» ανέφερε ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Συνεχίζοντας, είπε  ότι εκτρώσεις έχουν συμβεί σε πολλά σπίτια και οικογένειες.

«Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο;» αναρωτήθηκε ρητορικά.

Πρόσθεσε ότι «όσον αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας».

Επανερχόμενος στον ίλαρχο καθ’ ομολογίαν serial killer, είπε ότι «κάλεσε έναν φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε».

«Αυτό είναι που τιμά την Κύπρο. Κάποιος θα πρέπει να διδάξει τώρα στον Νικόλα, ότι για όλες αυτές τις καημένες υπάρξεις που σκότωσε, ότι θα πρέπει να προσεύχεται για την καθεμιά ξεχωριστά», συμπλήρωσε.Οι

Οι ομοφυλόφιλοι βγάζουν μπόχα

Να υπενθυμίσουμε  ότι ο μητροπολίτης Μόρφου στις αναφορές του για τους ομοφυλόφιλους που η γέννηση τους οφείλεται στις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών και στον πρωκτικό έρωτα  υποστήριξε ότι ένας μοναχός αντιλήφθηκε έναν ομοφυλόφιλο από τη μυρωδιά.

«Νεαρέ, έλα να σου πω. Σταμάτα αυτό που κάνεις. Θα κολλήσεις καμιά αρρώστια. Πηγαίνεις με διάφορους και κάνεις κάποια πράγματα» είπε ο μοναχός, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη.

«Ο νεαρός τον ρώτησε πώς το κατάλαβε. “Όπως πέρασες, βρωμούσες. Έβγαινε μια μπόχα”» απάντησε σύμφωνα με τον Μητροπολίτη ο μοναχός.

Κατά τον Μητροπολίτη, μετά από προσευχές, «αυτό το παιδί τώρα ευωδιάζει. Και δεν σας λέω παραμύθια, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».