Το ΔΗΚΟ για τις εκλογές στην Πάφο

Το ΔΗΚΟ  μεανακοίνωση του αναφέρει ότι «με  τη σημερινή εκλογική διαδικασία, κλείνει ο κύκλος διοικητικής και λειτουργικής αστάθειας που επικρατούσε στο Δήμο Πάφου τις τελευταίες βδομάδες, λόγω των πρωτοφανών φαινομένων διαφθοράς και των επακόλουθων εξελίξεων.pafos_607_373_577_324

Αναπόφευκτα, το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα επισκιάζεται από την αποχή ρεκόρ που έχει σημειωθεί.

Δυστυχώς, σε ένα Δήμο όπου υπήρξαν τέτοια πρωτοφανή φαινόμενα διαφθοράς, οι μισοί δημότες επέλεξαν να απέχουν από τη δημοκρατική διαδικασία που τους έδινε το δικαίωμα και την εξουσία να επιλέξουν το νέο Δήμαρχό τους.

Ασφαλώς, η ευθύνη για την αποξένωση των πολιτών από τους θεσμούς, βαρύνει πρωτίστως τους θεσμούς. Γι αυτό και οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για αποκατάσταση της σχέσης θεσμών – πολιτών, που είναι η μόνη οδός εξόδου της κοινωνίας από τη γενικότερη κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας.

Σε κάθε περίπτωση, η Πάφος έχει νέο Δήμαρχο. Και από αύριο, ο νέος Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, το προσωπικό του Δήμου και όλοι οι Παφίτες και οι Παφίτισσες αρχίζουν την κοινή προσπάθεια για εξυγίανση, κάθαρση, επιστροφή των κλεμμένων, οικονομική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.»

Το ΔΗΚΟ  συγχαίρει  τον κ. Φαίδωνα Φαίδωνος για την εκλογή του και του εύχεται  κάθε επιτυχία.

Συγχαίρει  επίσης τον κ. Άριστο Βασιλειάδη, τον οποίο υποστήριξε το Δημοκρατικό Κόμμα, για τον προεκλογικό αγώνα που έδωσε με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, παρά τις ιδιαίτερες και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

«Η Πάφος και οι κάτοικοί της αξίζουν καλύτερες μέρες. Και αυτές οι μέρες, θα έρθουν καταλήγει το ΔΗΚΟ .