Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης: «Ηρθαμε για να μείνουμε»

imagew-13.aspxΉρθαμε για να μείνουμε και για να προσφέρουμε για τον τόπο μας δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν. Σε δηλώσεις απόψε στα γραφεία του κόμματος ο κ. Καρογιάν είπε ότι αυτό που απόψε κατέγραψε το κόμμα αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί ότι η Παράταξη δημιουργήθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, χωρίς μέσα και μηχανισμούς και χωρίς πρόσβαση στα ΜΜΕ και με μόνη την προσωπική επαφή.

Ο κ. Καρογιάν είπε ότι το ποσοστό που κατέγραψε η Παράταξη αποτελεί ένα μικρό άθλο και της επιτρέπει να συμμετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο και να έχει πρόσβαση στα ΜΜΕ, να ακούγεται η φωνή της και να έχει παρουσία στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου.
Είπε ότι  η Παράταξη έδωσε τον αγώνα από το μηδέν και όταν όλοι τους παρουσίαζαν με μηδενικά ποσοστά, αυτό που τους έδωσε δύναμη ήταν η μεγάλη πίστη που επέδειξαν σε στόχους και αρχές.

Ο κ. Καρογιάν είπε ότι το κόμμα θέλει να προσφέρει και να δώσει τον αγώνα για την Κύπρο μας και ήρθε για να μείνει. Αναφέρθηκε στο κλίμα πόλωσης και τις μάχες για την έκτη έδρα, γεγονός που δυσκόλεψε το έργο της Δημοκρατικής Παράταξης, τονίζοντας ότι η φωνή της Παράταξης θα ακούγεται και ότι από αύριο ξεκινά μια δύσκολη πορεία για ένα ισχυρό κέντρο , για την πατρίδα και τις προκλήσεις, για ενότητα και συνοχή.

Ευχαρίστησε τους υποψηφίους γιατί έδωσαν τον αγώνα με ανιδιοτέλεια και κατάφεραν να υλοποιήσουν τους στόχους που τέθηκαν, όλους τους συνεργάτες και στελέχη και φίλη του Κόμματος και τους νέους και νέες γιατί πίστεψαν στο Κόμμα.