Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ υπερασπίζεται τον Μάικλ Τζάκσον

epa07424167 Fans of Michael Jackson demonstrate in front of the building of the Dutch television station NPO, against the broadcast of the documentary Leaving Neverland, in Hilversum, The Netherlands, 08 March 2019. The VPRO broadcasted the documentary that has been produced by the British filmmaker Dan Reed, in which Michael Jackson is accused of child abuse by two men, Wade Robson and James Safechuck. EPA/Dingena Mol

Την υποστήριξή της στον Μάικλ Τζάκσον έδωσε η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, με φόντο τη θύελλα που έχει ξεσπάσει μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» το οποίο επανέφερε στο προσκήνιο κατηγορίες περί συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, εις βάρος του «βασιλιά της ποπ».

 Ειδικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπάρμπρα Στρέιζαντ σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Times of London, καλούμενη να σχολιάσει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις καταγγελίες κατά του Μάικλ Τζάκσον για κακοποίηση ανηλίκων, τόνισε πως οι άντρες που τον κατηγορούν πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στον τραγουδιστή όταν ήταν μικροί και ότι και να τους συνέβη «δεν τους σκότωσε».

«Ήταν ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί ως παιδιά, και ότι κι αν τους συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε κιόλας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως πιστεύει τους ισχυρισμούς των δύο αντρών, αλλά πως στεναχωριέται τόσο γι’ αυτούς όσο και για τον Μάικλ Τζάκσον, του οποίου «οι σεξουαλικές ανάγκες ήταν αυτές που ήταν, εξαιτίας της δικής του παιδικής ηλικίας ή του DNA του» και πως το φταίξιμο είναι στους γονείς των παιδιών και σε κανέναν άλλον.

«Μπορεί να λέτε ότι «κακοποιήθηκαν σεξουαλικά», αλλά αυτά τα παιδιά, όπως τους ακούσατε να λένε, ήταν πολύ ευτυχισμένα που ήταν εκεί. Είναι και οι δύο παντρεμένοι και έχουν και οι δύο παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε», είπε η τραγουδίστρια και ηθοποιός, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σε συνέντευξή της, η 76χρονη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ σημείωσε πως πιστεύει αυτά που καταγγέλλουν οι δύο άντρες στο ντοκιμαντέρ, αλλά τόνισε πως νιώθει άσχημα για αυτούς και για τον Τζάκσον, όμως.

«Νιώθω άσχημα για τα παιδιά», είπε για τους δύο άντρες που καταγγέλλουν τον Τζάκσον. «Νιώθω άσχημα για αυτόν (σ.σ. τον Τζάκσον). Κατηγορώ τους γονείς που επέτρεπαν στα παιδιά τους να κοιμηθούν μαζί του», πρόσθεσε Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.