Πολύτεκνη μητέρα και πατέρας τριών ανηλίκων τα νέα θύματα τροχαίου στην Πάφο

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου στην Πάφο imagew.aspxτο οποίο σημειώθηκε γύρω στις 19.00 το βράδυ  στον κύριο δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς.Τα αυτοκινητα των δύο θυμάτων συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα το  θανάσιμο τραυματισμό της 42χρονης Ευγενίας Λουκά, και τον  κρίσιμο τραυματισμό του 31χρονου Γρηγόρη Αντρέου, ο οποιος πέθανε ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι δύο οχήματα, ένα διπλοκάμπινο, που οδηγούσε ο 31χρονος, και ένα σαλούν όχημα, που οδηγούσε η 42χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν  μετωπικά.

Από τη σύγκρουση,  τραυματίστηκε θανάσιμα η 42χρονη, ενώ ο 31χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και λίγο αργότερα υπέκυψε ενώ υποβαλλόταν  σε χειρουργική επέμβαση.

Η 42χρονη είναι πολύτεκνη μητέρα και κατάγεται από την κοινότητα Χρυσοχού, ενώ ο 31χρονος πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, κατάγεται από το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς, αλλά διαμένει στην Πάφο.