Θανατηφόρο τροχαίο και στη Λεμεσό, με θύμα 18χρονο

Λίγες ώρες μετά το διπλό θανατηφόρο στην Πάφο χθες το βράδυ, imagew-1.aspxτην τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφηνε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη Λεμεσό, ο 18χρονος Plamen Petrov, από τη Βουλγαρία, όταν όχημα που οδηγούσε 44χρονος από την Ελλάδα, ανέκοψε την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Αγίας Φυλάξεως με τις οδούς Ιερού Λόχου και Βασιλέως Γεωργίου Α`, δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ.

Το όχημα που κινείτο με νότια κατεύθυνση, επί της Αγίας Φυλάξεως, επιχείρησε στροφή δεξιά, προς την οδό Βασιλέως Γεωργίου Α`, ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας, που κινείτο με βόρεια κατεύθυνση.

“Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε και κτύπησε  σε μεταλλικό πάσαλο πεζοδρομίου”, είπε ο κ.Μιχαήλ, προσθέτοντας πως “από προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ο νεαρός μοτοσικλετιστής να μην φορούσε προστατευτικό κράνος”.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο, διερευνώνται, ενώ ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού έκανε έκκληση στους μοτοσικλετιστές να φοράνε το προστατευτικό τους κράνος, καθώς όπως υπέδειξε, ο 18χρονος ίσως να ήταν σήμερα στη ζωή αν φορούσε το δικό του.