Το Oceanman έρχεται στην Κύπρο

Το μοναδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης αποκτά μια ακόμη χώρα σταθμό στον χάρτη του, με την Παγκόσμια Επιτροπή να επιλέγει ως νέο σταθμό την Κύπρο και η πρώτη πόλη που θα τους φιλοξενήσει να είναι η Λεμεσός.imagew-4.aspx

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από το Μεξικό μέχρι την Ταϊλάνδη, οι Oceanman είναι υψηλού αγωνιστικού επιπέδου αγώνες, με κύρος και παγκόσμια αναγνώριση και αποτελούν σημαντικό γεγονός για τις χώρες που φιλοξενούν την διεξαγωγή  τους.

Το μεγάλο προνόμιο της διοργάνωσης είναι  πώς σχεδιάστηκε από κολυμβητές, για τους κολυμβητές.

Το Oceanman από το 2015 έγινε το μοναδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην ανοιχτή θάλασσα, προσφέροντας τόσο στους επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες κολυμβητές την ευκαιρία για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων σε μοναδικές τοποθεσίες, για την ομορφιά και το περιβάλλον τους, όπως η πόλη  Langkawi στην Μαλαισία, η λίμνη Orta στην Ιταλία, στο ξεχωριστό νησί της Tambarca στην Ισπανία και σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Το Oceanman καταφέρνει να συγκεντρώνει πλήθος αθλητών από όλον τον πλανήτη, συνδυάζοντας τον τουρισμό και τον αθλητισμό με τη φύση και το ταξίδι.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ενώ οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε τρεις αποστάσεις:
2 Km Sprint Distance
5.0 Km Half-Oceanman και
10 Km Oceanman.

Επίσης, θα υπάρξει και παιδικός αγώνας για τους μικρούς φίλους της θάλασσας. Τα έσοδα του παιδικού αγώνα θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς.

Οι εγγραφές για τον πρώτο διεθνή αγώνα ανοικτής θάλασσας OCEANMAN Cyprus Limassol, άνοιξαν στο http://oceanman-openwater.com/races/cyprus/