Ο διαβόητος «Ορέστης» φέρεται να παραδέχθηκε και άλλους φόνους-μητέρας και της 8χρονης κόρης της


imagew.aspx
Τη διάπραξη του φόνου της Maricar, καθώς και άλλων δύο φόνων μητέρας και κόρης  από τη Ρουμανία, φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς που τελεί υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος, αφού πέρασε εκ νέου από εξαντλητική ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar καθώς και τη διάπραξη άλλων δύο φόνων με τρία θύματα. Η σορός που ανήκει σε Ασιατικής καταγωγής γυναίκα που εντοπίστηκε σήμερα σε πηγάδι στην Ορούντα και το διπλό φόνο μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία 36 και 8 ετών αντίστοιχα.Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη Livia Florentina Bunea  και την 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea οι οποίες ελλείπουν από την οικία που διέμεναν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016..

Σε ό,τι αφορά τη μία υπόθεση, πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή,(ο ίδιος εμφανίστηκε να μην θυμάται την καταγωγή των θυμάτων του ) την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς πότε. Υπέδειξε δε στην αστυνομία το σημείο, όπου εγκατέλειψε τη σορό της, και συγκεκριμένα ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου και εντοπίστηκε η ανθρώπινη σορός.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη συναγερμό ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο καθ’ ομολογίαν κατα συρροήν δολοφόνος  άφησε και άλλα θύματα πίσω του και σε διάφορες περιοχές και είναι άγνωστο πότε άρχισε τα φρικιαστικά εγκλήματα .