Κινέζος σκοτώθηκε από κόμπρα ενώ πόζαρε για φωτογραφία

 

Ένας 47χρονος Κινέζος σκοτώθηκε από μία βασιλική κόμπρα, ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία με το δηλητηριώδες φίδι στις 26 Μαρτίου.2826792

Σύμφωνα με πολλές πηγές, το θύμα, που αναφέρεται ως «Pan», πόζαρε για φωτογραφία με μία βασιλική κόμπρα μήκους 2 μέτρων στην επαρχία Τουντσάνγκ, μία από τις τέσσερις επαρχίες της Χάιναν, στη νότια Κίνα.

Βίντεο από το περιστατικό που αποκτήθηκε από την Asia Times δείχνει το θύμα να ποζάρει με το φίδι στο λαιμό του, ενώ ετοιμάζεται να τραβήξει μια φωτογραφία. Το βίντεο μετά περνάει στην στιγμή που το θύμα βρίσκεται ανάσκελα στο έδαφος, καθώς το δηλητήριο ταξιδεύει μέσα από το σώμα του, ενώ το φίδι κάθεται ακίνητο δίπλα του. Οι συνομιλίες των μαρτύρων του περιστατικού που στέκονται δίπλα μπορούν να ακουστούν, καθώς πιθανώς ζητούν ασθενοφόρο.

Οι μάρτυρες στη σκηνή του περιστατικού έκοψαν το φίδι στα μισά μετά την επίθεση, ανέφεραν οι Asia Times. Ένα ασθενοφόρο από το Λαϊκό Νοσοκομείο της Τουντσάνγκ απεστάλη στο σημείο, ωστόσο το θύμα είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Το ασθενοφόρο έφτασε 40 λεπτά μετά την κλήση του.

Η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές, ανέφερε η Asia Times.