«Γιορτινό δώρο» από ΑΚΕΛ σε αρθρογράφο της εφ.«Αλήθεια»

Το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε. ΑΚΕΛ απέστειλε από μέρους του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ ΑΚΕΛ τα εξής ως γιορτινό δώρο απάντησης στο σημερινό άρθρο του κ. Αλέκου Κωνσταντινίδη της εφημερίδας «Αλήθεια»:

1. Ένα διαφωτιστικότατο ψηφιακό στικ για το πώς στήθηκε η δίκη για την υπόθεση της Δρομολαξιάς, με τις ηχογραφημένες συνομιλίες του κ. Λίλλη και των δικηγόρων του.alekoskonstantinidisbs6
2. Αυτούσιες τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα ΚΕ για την πρόταση που κατέθεσε το ΑΚΕΛ στο Εθνικό Συμβούλιο το Δεκέμβριο του 2013 για διεθνή εκστρατεία ενημέρωσης για το Κυπριακό.
3. Αυτούσιες τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας το Μάρτιο του 2014 σύμφωνα με τις οποίες, η διεθνής εκστρατεία που ανέλαβε είχε καταφέρει να βάλει στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος το κυπριακό, δημιούργησε νέες συμμαχίες και φιλίες, είχε αναβαθμίσει την παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο διάλογο και σχεδόν είχε πετύχει και την εφαρμογή ΜΟΕ.

Μέρες που είναι, θα αφήσουμε ασχολίαστη την αναφορά του κ. Κωνσταντινίδη για το «πνευματικό βεληνεκές του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ». Είναι προφανές εξάλλου πως η εφημερίδα και τα συμφέροντα τα οποία υπηρετεί μάλλον θεωρούν τους αναγνώστες τους χαμηλότατου πνευματικού βεληνεκούς και γι΄αυτό τους εμπαίζουν με τα γραφόμενα τους καθημερινά. Μόνο θα ευχηθούμε στον κ. Κωνσταντινίδη Καλή Χρονιά.