Βροχές αναμένονται το Σάββατο

 

Aπόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. newego_LARGE_t_1101_54358436_type12713Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.
Τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά τις μεσημβρινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Το Σάββατο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών ή χιονόνερου στα ψηλότερα ορεινά, ενώ σύντομα θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.