Κατ’επιλογήν υποψήφιος του ΔΗΣΥ ο Λουκάς Φουρλά

Στη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ , ο πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου ενημέρωσε το σώμα πως ο κατ΄επιλογήν υποψήφιος του κόμματος Unknown-1για τις ευρωεκλογές είναι ο Λουκάς Φουρλάς.

Ο Λουκάς Φουρλά είναι δημοσιογράφος και  παραιτήθηκε το 2017 από το κανάλι Τv ONE   αναλαμβάνοντας Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ ,«με βάση το καταστατικό του κόμματος, το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού, μετά την διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων της περασμένης Παρασκευής και την συμπερίληψη του κατ΄επιλογήν υποψηφίου, θα τεθεί προς επικύρωση στο Ανώτατο Συμβούλιο της παράταξης, το επερχόμενο  Σάββατο 2 Μαρτίου.

Ως εκ τούτου, το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού που θα τεθεί προς επικύρωση είναι το ακόλουθο (με αλφαβητική σειρά) :

  1. Κωνσταντίνου – Παναγιώτου Τζώρτζια
  2. Σεντώνας Παναγιώτης
  3. Σταύρου Ελένη
  4. Τορναρίτης Νίκος
  5. Φουρλάς Λουκάς
  6. Χριστοφόρου Λευτέρης

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ , ενημέρωσε επίσης το πολιτικό γραφείο πως επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος Νίκος Νουρής.

Πώς ανακοίνωσε ο ίδιος την υποψηφιότητα του

Με  ένα  απόφθεγμα του Αμερικανού συγγραφέα Μαρκ Τουαίην, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως αριστίνδην υποψήφιος με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ο δημοσιογράφος και Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, Λουκάς Φουρλάς.

Συγκεκριμένα ο Λουκάς Φουρλάς με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: «Κάποια χρόνια από τώρα θα είσαι απογοητευμένος για όλα όσα δεν έκανες. Γι’ αυτό, λύσε τους κάβους, σαλπάρισε μακριά από τα σίγουρα λιμάνια, εξερεύνησε, ανακάλυψε και τόλμα».