Οργιάζει το Twitter με το «φέρετρο» στη συνάντηση Ερντογάν-Τσίπρα

Το Twitter γλεντάει μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας από τη συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων υπό την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του Ταγίπ Ερντογάν.

Greece's Prime Minister Alexis Tsipras meets the Turkish President Recep Tayyip Erdoğan in the presidential complex Aksaray, as part of his two-day visit In Turkey, Ankara on 5 February 2019. / Συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο προεδρικό συγκρότημα Ακ Σαράι, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Τουρκία, Άγκυρα, Τουρκία, 5 Φεβρουαρίου 2019.

Η «πηγή του κακού» ήταν ένα περίεργο έπιπλο στο κέντρο της αίθουσας, το οποίο έμοιαζε με φέρετρο. Η φωτογραφία πυροδότησε πλήθος σχολίων, με τους χρήστες του Twitter να απλώνουν τα δίχτυα της φαντασίας τους, σχετικά με το τι περιέχει μέσα το περιβόητο «φέρετρο» και για ποιον προορίζονται.

Μάλιστα, στο tweet του πρωθυπουργού απάντησε και ο λογαριασμός  «Τελεταί Μπούκουρας», γράφοντας: «Πείτε κάτι και για τη κασονησίδα στη μέση».

Τα τιτιβίσματα των χρηστών πήραν φωτιά με σχόλια όπως: «Τον κλαίμε τον μακαρίτη», «Η κάσα στη μέση για ποιον είναι;», «Στη συζήτηση επικρατεί Νέκρα» να χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου.