Χορηγία στο Πολυδύναμο από το Εργαστήρι Ζωγραφικής «Ιωάννα»

Χορηγία στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας έκανε η Ιωάννα Γκιούρωφ, το οποίο θα διατεθεί σεΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΙΟΥΡΩΦ οικογένειες παιδιών των προγραμμάτων του Κέντρου που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, η χορηγία παραδόθηκε σήμερα στην παρουσία του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και είναι ύψους 800 ευρώ.Τα χρήματα από τα οποία θα επωφεληθούν 5 οικογένειες με συνολικά 7 παιδιά, συγκεντρώθηκαν από διάφορες δραστηριότητες του εργαστηρίου «Ζωγραφικής και Δημιουργίας Ιωάννα» που λειτουργεί η κ. Γκιούρωφ στον Άγιο Ανδρέα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την κ. Γκιούρωφ για την πολύ ευγενική χορηγία και τη συγχάρηκε ιδιαίτερα για το έργο που επιτελεί.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας Μέλια Αβραάμ, δύο από τους γονείς που παρέλαβαν μέρος της χορηγίας καθώς και λειτουργοί του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.