Περδίκης: Δεν δικαιολογείται κοινωνική συμμαχία, με αντάλλαγμα καρέκλες στη εξουσία

Σε καμιά περίπτωση δικαιολογείται κοινωνική Unknownσυμμαχία και μέτρα κοινωνικής στήριξης, με αντάλλαγμα καρέκλες στην εξουσία, στήριξη αντιλαϊκών πολιτικών στην οικονομία και στην κοινωνία ή στήριξη στο Κυπριακό, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του, με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ για την ετοιμασία κοινωνικού πακέτου, που θα στηρίζει αυτούς που έχουν ανάγκη, ο κ. Περδίκης είπε πως «ως Κίνημα Οικολόγων  μας ενδιαφέρει τα μάλα να συμμετάσχουμε σε αυτή την κοινωνική  συμμαχία, αλλά αυτή η συμμαχία πρέπει να γίνει για το καλό της κοινωνίας από την κοινωνία και όχι για το καλό των δύο κομμάτων για τα μέλη των κομμάτων».

Εξήγησε ότι «σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί κοινωνική συμμαχία και μέτρα κοινωνικής στήριξης, με αντάλλαγμα καρέκλες στη εξουσία, στήριξη αντιλαϊκών πολιτικών στην οικονομία και στη κοινωνία ή στήριξη στο Κυπριακό», για να προσθέσει ότι το Κίνημά του δεν ενδιαφέρεται να δώσει στήριξη στην κυβέρνηση για αντιλαϊκές πολιτικές, «ούτε στήριξη στη λανθασμένη της διαχείριση στο Κυπριακό».

«Μας ενδιαφέρει όντως να συνεργαστούμε και με τα άλλα πολιτικά κόμματα για να υπάρξει μια σειρά από μέτρα κοινωνικής ισορροπίας. Είπε σήμερα ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε ένα κανάλι ότι είναι καιρός επιτέλους να σκεφτούμε και για τον απλό πολίτη. Εμείς δεν σταματήσαμε ποτέ να σκεφτόμαστε, να δρούμε και να ψηφίζουμε, για τον απλό πολίτη», κατέληξε ο κ. Περδίκης.