Σμηνίας της βρετανικής αεροπορίας πρωταγωνιστεί σε «ερωτικό» βίντεο

Ο σμηνίας είχε λάβει μέρος στα γυρίσματα του βίντεο πριν από πέντε χρόνια, και αφού είχε ήδη παραιτηθεί από την τότε θέση του στη βασιλική αεροπορία, ωστόσο ο ίδιος επανήλθε λίγα χρόνια αργότερα.

Έρευνα ξεκίνησε η βασιλική αεροπορία της Βρετανίας, μετά την κυκλοφορία μεταξύ στελεχών της, ενός ερωτικού βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας σμηνίας μαζί με την πορνοστάρ Μπάμπι Μπλακς.

Ο σμηνίας Μίκι Ντόιλ είχε λάβει μέρος στα γυρίσματα του βίντεο πριν από πέντε χρόνια, και αφού είχε ήδη παραιτηθεί από την τότε θέση του στη βασιλική αεροπορία.656724

Ωστόσο, αργότερα, ο Ντόιλ επανήλθε στη RAF, ως εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών, πλήρους απασχόλησης, δήλωσαν πηγές στην Sun.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές της εφημερίδας, δε θα υπάρξουν κυρώσεις εναντίον του, καθώς δεν ήταν μέλος της αεροπορίας όταν γυρίστηκε το βίντεο.

«Είμαστε ενήμεροι για ένα βίντεο με ενήλικο περιεχόμενο που δείχνει ένα μέλος της RAF. Όταν έγινε το βίντεο, το άτομο αυτό δεν ανήκε στη RAF και γι’ αυτό θεωρείται προσωπικό ζήτημα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της RAF στην εφημερίδα.

Ο Ντόιλ, εκτιμάται ότι συμμετείχε στο βίντεο πριν γνωρίσει τη σύζυγό του, Λίζα, η οποία εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στην ίδια αεροπορική βάση.