Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του Κ. Κατσίφα δολοφονηθέντα από Αλβανούς αστυνομικούς


Παραδόθηκε, μετά από δέκα μέρες, στην οικογένειά του η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος δολοφονήθηκε από Αλβανούς Αστυνομικούς  στις 28 Οκτωβρίου.imagew.aspx
Ο πατέρας και η αδελφή του 35χρονου Κατσίφα παρέλαβαν τη σορό από τα Τίρανα και επέστρεψαν νωρίς το πρωί στο χωριό Βουλιαράτες. Οι δικηγόροι της οικογένειας παρέλαβαν επίσης αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου προκειμένου να εξεταστούν τα επόμενα βήματα της οικογένειας.
Η κηδεία του Κατσίφα θα τελεστεί το πρωί της Πέμπτης.


Χθες το θρίλερ της μεταφοράς της σορού έληξε, καθώς από τις αλβανικές Αρχές δόθηκε το «πράσινο φως» προκειμένου ο πατέρας και η αδελφή του ομογενούς να μεταβούν στα Τίρανα και να την παραλάβουν.

 

Νωρίτερα χθες, ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα παρενέβη, προκειμένου να παραδοθεί η σορός του Κατσίφα στους συγγενείς του.

Η αντίδραση αυτή του προέδρου ήρθε έπειτα από επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βαγγέλη Ντούλε, ο οποίος του ζητούσε μεταξύ άλλων να παραδοθεί άμεσα η σορός, ώστε να γίνει η κηδεία στους Βουλιαράτες.