Βόμβες μεγατόνων Ν.Κοτζιά εναντίον Καμμένου

Ο τέως ΥΠΕΞ αποκάλυψε ότι ο  Πάνος Καμμένος στο θυελλώδες υπουργικό συμβούλιο, κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για χρηματισμό από τον Σόρος.

 

Λάβρος κατά του Υπουργού Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας Πάνου Καμμένου ήταν ο τέως ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς   στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών. «Αυτός που έπρεπε να φύγει ήταν αυτός που έβγαινε και έλεγε στο εξωτερικό αλλά πράγματα από τη γραμμή της κυβέρνησης», τόνισε μιλώντας χθες βράδυ στην τηλεόραση ΚΡΗΤΗ ΤV.1162212

«Κάρφωσε» ευθέως τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο όχι μόνο για την «επιζήμια», όπως τη χαρακτήρισε, τακτική του να «υψώνει» άλλη γραμμή, αλλά και για απερίγραπτα λόγια και πρωτοφανείς κατηγορίες του ΥΕΘΑ μέσα στο θυελλώδες Υπουργικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της παραίτησης του.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη θυελλώδη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, εκτόξευσε την κατηγορία ότι ο Τζορτζ Σόρος είχε πληρώσει την ελληνική κυβέρνηση για να προωθήσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Προς έκπληξη και απογοήτευσή του μάλιστα, όπως είπε, ο ίδιος διαπίστωσε ότι κανείς άλλος παριστάμενος υπουργός, αλλά ούτε και ο πρωθυπουργός, δεν αντέδρασαν  στις απίστευτες κατηγορίες του Πάνου Καμμένου.

«Ο εν λόγω κύριος (Πάνος Καμμένος) είπε πολλά. Και τι δεν είπε, δηλαδή. Είπε για μυστικά κονδύλια. Είπε ακόμα ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την κυβέρνηση για να αγοράσει ξένους. Τα είπε αυτά στο Υπουργικό Συμβούλιο. Και ξέρετε κάτι; Ουδείς, μα ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανείς άλλος στο Υπουργικό Συμβούλιο δε μίλησε, ούτε ο πρωθυπουργός. Εγώ είπα ένα απλό πράγμα: Ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και να πέφτουν και πάνω στην παραβίαση της πολιτικής τόνοι λάσπης, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της κυβέρνησης αυτής», τόνισε ο κ. Κοτζιάς.

Έθεσε το ερώτημα αν η παραβίαση της κυβερνητικής γραμμής για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι προσωπικό θέμα ή θέμα του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Εδώ, σκεφτείτε, ότι κάποιοι είπαν ότι έβαλα το “εγώ” πάνω από το “εμείς”. Οι περισσότεροι βέβαια δεν έχουν πείρα για το τι σημαίνει να λέει άλλα η κυβέρνηση και ο υπουργός Εξωτερικών και άλλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόσθεσε ο τέως  υπουργός.