Πατέρας οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών έχοντας στο αυτοκίνητο το τεσσάρων μηνών παιδί του

 

Βρετανός 20 χρόνων κάτοικος Λιοπετρίου, πατέρας βρέφους τεσσάρων μηνών, βρέθηκε θετικός σε ναρκοτέστ, την ώρα που οδηγούσε, έχοντας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το βρέφος.imagew-8.aspx

Μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, ανέκοψαν το όχημα του Βρετανού στη 1:10 μετά τα μεσάνυχτα για συνήθη τροχονομικό έλεγχο. Διαπιστώθηκε ότι από το όχημα αναδυόταν έντονη οσμή κάνναβης και κλήθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ για περαιτέρω έρευνες. Την ώρα εκείνη, το βρέφος κοιμόταν στο πίσω κάθισμα σε παιδικό κρεβατάκι μεταφοράς (carry-cod).

Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στο όχημα κι εντός του εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ξηρή φυτική ουσία που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη αναμεμιγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό και μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε άλλες μικρότερες συσκευασίες με ξηρή φυτική ουσία κανναβης συνολικού βάρους 25γρ. περίπου.

Κλήθηκε η μητέρα του βρέφους, και το παρέλαβε. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του Βρετανού στο Λιοπέτρι, όπου δεν εντοπίστηκε  άλλο παράνομο υλικό.

Ο νεαρός Βρετανός  υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.  Ο 20χρονος Βρετανός, τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου που συνεχίζει τις εξετάσεις.