Εφυγε ξανικά από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής ΔΗΣΥ Γ.Γεωργίου

Απεβίωσε ξαφνικά την Τρίτη  σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου νοσηλευότανb_photo τις τελευταίες μέρες,σε ηλικίΑ 69 χρόνων  ο γνωστός δικηγόρος της Λάρνακας και πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ  Γεώργιος Α. Γεωργίου.. Ο Γεωργίου, ο οποίος θεωρείτο από τους πλέον διακεκριμένους ποινικολόγους στην Κύπρο, επέστρεφε αεροπορικώς από επαγγελματικό ταξίδι από το εξωτερικό, όταν έπαθε εμβολή στο πόδι και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της ελληνικής πρωτεύουσας.
Η εμβολή του προκάλεσε προβλήματα στους πνεύμονες και στα νεφρά και τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, με αποτέλεσμα το απόγευμα να υποστεί καρδιακό επεισόδιο και να επέλθει το μοιραίο.
Ο Γ. Γεωργίου εξελέγη βουλευτής του ΔΗΣΥ Λάρνακας το 1981, ενώ διετέλεσε επαρχιακός γραμματέας τόσο της ΝΕΔΗΣΥ, όσο και του ΔΗΣΥ Λάρνακας. Ο αδελφός του, Ανδρέας Γεωργίου, διετέλεσε κι αυτός βουλευτής του ΔΗΣΥ Λάρνακας. Ο Γ. Γεωργίου καταλείπει σύζυγο και δύο θυγατέρες.

Θλίψη ΔΗΣΥ

Ο ΔΗΣΥ με ανακοίνωση του εκφράζει θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του  Γεώργιου Γεωργίου.Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Γεώργιος Γεωργίου, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στα κοινά και στην πολιτική ζωή, υπηρέτησε τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον τόπο με αφοσίωση, επιμέλεια και διάθεση προσφοράς από τη θέση του ως Βουλευτής και Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ Λάρνακας.»Τέλος εκφράζει   συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.