Νίκος Αναστασιάδης: «Η επομένη των εκλογών να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό της πατρίδας μας»

Η επομένη των εκλογών θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους χάριν του καλού της πατρίδας μας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποψήφιος για επανεκλογή στην Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, την οποία προτείνει η Πρόεδρος της ΚΣΣΕ και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Στέλλα Κυριακίδου.imagew-1.aspx

Ο  Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος συνοδευόταν από την οικογένειά του, στελέχη του κυβερνητικού σχήματος και δεκάδες οπαδούς του, ανέφερε στη δήλωσή του πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προ των προεδρικών εκλογών και πως έθεσε υποψηφιότητα για δεύτερη και τελευταία θητεία, όπως είχε δηλώσει και κατά την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του. Πιστεύω, πρόσθεσε, “ότι τις επόμενες των εβδομάδων και μέχρι τις εκλογές θα επικρατήσει ένα ήπιο πολιτικό κλίμα, γιατί την επομένη των εκλογών θα πρέπει η Κύπρος να μας βρει όλους ενωμένους χάριν του καλού της πατρίδας μας”.

Ευχαρίστησε θερμά την Στέλλα Κυριακίδου αλλά και όλους εκείνους που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του, όπως και όσους μέσα από τα μηνύματα, μέσα από τη συμπαράσταση, μέσα από τις εκδηλώσεις τους “δηλώνουν εμπιστοσύνη στις προσπάθειες που καταβάλλουμε να πετύχουμε ότι το καλύτερο δυνατόν για την πατρίδα μας”.

“Τα όσα μέχρι σήμερα έχουμε επιτύχει δεν ήταν τυχαία. Ήταν το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δράσης από πλευράς κυβερνητικού σχήματος, αλλά πρώτιστα και πάνω από όλα μέσα από τη συνεργασία και τη στήριξη συνδικαλιστικών και εργοδοτικών οργανώσεων, πρώτιστα και πάνω όλα όμως των θυσιών του λαού”.

Είπε πως στη βάση των όσων “μέχρι σήμερα έχουμε κατορθώσει σαν αποτέλεσμα των όσων έχω προαναφέρει, εδράζουμε και το όραμά μας για την επόμενη πενταετία. Ένα όραμα που θέλει την Κύπρο μας μια απόλυτα ευρωπαϊκή χώρα, ιδιαίτερα όμως μια ελεύθερη και πραγματικά ανεξάρτητη χώρα”.

Ευχήθηκε σε όλους τους ανθυποψηφίους του ότι το καλύτερο, σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις ότι το καλύτερο, σημειώνοντας πως  “προσδοκώ, εάν ο λαός με τιμήσει με την ψήφο του, να συνεργαστώ, κατά τον μέγιστο δυνατό τρόπο” για τις μεταρρυθμίσεις και τις  αναγκαίες συνεργασίες “για τη δημιουργία εκείνων των προοπτικών, που από τη μια θα μας δίδουν μιαν πατρίδα ελεύθερη ενώ από την άλλη  θα δημιουργούν τις προοπτικές ευημερίας του συνόλου του λαού”.