Αποτροπιασμός για την αισχρή επίθεση κατα του Γ.Λιλλήκα

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκάλεσε στην κοινή γνωμη  ανάρτηση «αγγελίας» αισχρού περιεχομένου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούσε τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών και υποψηφιο Πρόεδρο  Γιώργο Λιλλήκα. Πρόκειται για φωτογραφία «αγγελία πολιτικής κηδείας», την οποία φαίνεται να ανάρτησε χρήστης του Facebook και η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Επιτελείου Λιλλήκα το οποίο προέβη  σε επίσημη καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. cache_726x510_Crop_medium_464778_51393_12122017

Αντίδραση υπήρξε και από τον πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, το όνομα του οποίου αναγράφηκε στη φωτογραφία – τρολ στους «τεθλιμμένους». Μάλιστα, ο κ. Θεμιστοκλέους έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη φωτογραφία, κακίζοντας την ενέργεια αυτή. Η αρχική ανάρτηση έχει έκτοτε κατέβει.

Οι υπόλοιποι που εμφανίζονται ως «τεθλιμμένοι» δεν αντέδρασαν στην κατάπτυστη αυτή «αγγελία» καθότι τους  ανεγκέφαλους και φασίστες τους αγνοείς και τους περιφρονείς .

Καταγγελία από το Επιτελείο Λιλλήκα

Το Επιτελείο του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα προέβη σε επίσημη καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφορικά με ανάρτηση στο Facebook.

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση: Η αισχρή και προκλητική ανάρτηση που αφορά αναγγελία κηδείας του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ελεύθερης έκφρασης και της ανοχής.

Θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε και ούτε θα ανεχθούμε τον προεκλογικό οχετό λάσπης και χυδαιότητας που συστηματικά και οργανωμένα αναπτύσσεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι λασπολόγοι, οι συκοφάντες και οι κουκουλοφόροι του Facebook αλλά και όσοι ενδεχομένως τους καλύπτουν θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη.