N.Παπαδόπουλος:«Στο β΄γύρο ψηφίζουμε κατά Αναστασιάδη»

Βέβαιος ότι θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, b_32411ο Νικόλας Παπαδόπουλος  σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή », καλεί τον κόσμο της Αριστεράς και όσους ζητούν να τερματιστεί η διακυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη να συστρατευθούν στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών υπέρ του αντίπαλου  του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος μιλάει για τη σύνθεση του υπουργικού του σχήματος που θα περιλαμβάνει και τεχνοκράτες αλλά και κομματικά στελέχη, επικρίνοντας  τον Σταύρο Μαλά πως η απαξίωση ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, είναι λανθασμένη, αλαζονική και ξεπερασμένη.

Χαρακτηρίζει τον Άντρο Κυπριανού συνήγορο της αποτυχημένης πολιτικής Αναστασιάδη και εξηγεί τους λόγους του σημερινού αδιεξόδου στο Κυπριακό.

Αντιδραση ΔΗΣΥ

Αμεση ήταν η αντίδραση ΔΗΣΥ  στην προτροπή  του Νικόλα Παπαδόπουλου προς τον κόσμο της Αριστεράςόπως στο β’ γύρο των προεδρικών  συστρατευθούν υπέρ του όποιου  αντίπαλου του Ν.Αναστασιάδη .Σε δήλωση  του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρ.Προδρόμου , κατηγορεί το Νικόλα Παπαδόπουλο ότι «. Δηλώνει έτοιμος στο β’ γύρο να ψηφίσει τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ και να φέρει ξανά το ΑΚΕΛ στην εξουσία, όπως έκανε και το 2008.»

Ο Πρ. Προδρόμου  αφού λέει ότι «εμείς δεν παίζουμε παιχνίδια γύρων» , προσθέτει:.«Η Κύπρος έχει Πρόεδρο με πολιτική που φέρνει ανάπτυξη και επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και δημιουργεί ευημερία για τους πολίτες. Τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος μέσα από μια πολιτική του μέτρου μας οδήγησε σε διαπραγμάτευση για τον πυρήνα του εθνικού ζητήματος, την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών. Αυτές τις πολιτικές και αυτό τον Πρόεδρο χρειάζεται η χώρα μας.»