Εκλογικό Επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα: Να ερευνηθούν οι καταγγελίες για τ/κ περιουσίες

«Οι καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου για την κατάσταση που επικρατεί με την εκμετάλλευση των Τουρκοκυπριακών περιουσιών καθιστά επιτακτική την ανάγκη διερεύνησης από τιςimage001 αρμόδιες διωκτικές Αρχές.

Τα πιο πάνω επισημαίνει το εκλογικό επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα σημειώνοντας ότι:

«Ιδιαίτερης εξέτασης χρήζουν οι περιπτώσεις εκείνες στις οποίες φαίνεται να εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα και κρατικοί ή κομματικοί αξιωματούχοι.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να αποφευχθεί η δημόσια και η δια του τύπου δίκη και καταδίκη του οποιουδήποτε συμπολίτη μας χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Δεν είμαστε εξ αυτών που θα καταδικάσουν κάποιον συμπολίτη μας, μόνο μέσα από καταγγελίες που γίνονται μπροστά από μικρόφωνα και κάμερες, αλλά ούτε και θα επιτρέψουμε τέτοιες σοβαρές καταγγελίες να παραμείνουν αδιερεύνητες και με την πάροδο του χρόνου να ξεχαστούν ή να καταχωνιαστούν.

Επί της ουσίας του ζητήματος προτείνουμε την επανεξέταση του καθεστώτος διαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών καθώς και επιτάχυνση των διαδικασιών εντοπισμού και πάταξης οποιασδήποτε κακοδιαχείρισης που έχει συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια.»