Οικολόγοι: Περίεργη η αντιπαράθεση ΑΚΕΛ και Προεδρικού για τις Τεχνικές Επιτροπές

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών χαρακτηρίζει ως την περίεργη αντιπαράθεση ΑΚΕΛ και Προεδρικού για τις Τεχνικές Επιτροπές.Σην ανακοίνωση του αναφέρει:imagew-1.aspx

«Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρεί εκ του περισσού την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ του Προεδρικού και του ΑΚΕΛ για τις Τεχνικές Επιτροπές.

Ήταν όμως μια ευκαιρία να θυμηθούμε ότι άνθρωποι κλειδιά στη διαπραγματευτική ομάδα του Προέδρου Αναστασιάδη, στις ομάδες εργασίας και στις Τεχνικές Επιτροπές προέρχονται από το χώρο του ΑΚΕΛ. Το περίεργο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που ανήκουν ή πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ, δεν έχουν μετακινηθεί από τη θέση τους, παρά την πρόσφατη διαφωνία για τους χειρισμούς του προέδρου Αναστασιάδη τους τελευταίους μήνες.

Διαφωνούν αλλά παραμένουν βασικοί συνεργάτες. Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;
Μία προφανής εξήγηση είναι ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του ΑΚΕΛ και του Προέδρου Αναστασιάδη στο Κυπριακό. Η πρόσφατη δημόσια αντιπαράθεση μπορεί να ερμηνευτεί ως μέρος των συνηθισμένων προεκλογικών μεταλλάξεων για τη διαμόρφωση του αναγκαίου για την κομματική συσπείρωση κλίματος.»