Εκδήλωση υπέρ της λύσης στηρίζει το ΑΚΕΛ

 

Το ΑΚΕΛ στηρίζει την δικοινοτική συγκέντρωση υπέρ της Λύσης και της Επανένωσης που πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η συγκέντρωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των δυο κοινοτήτων και υποστηρίζεται από σχεδόν εκατόν οργανώσεις που υπογράφουν την κοινή διακήρυξη, ανάμεσα τους και το ΑΚΕΛ.
“Την ώρα που οι ηγέτες των δυο κοινοτήτων θα βρίσκονται στην Ελβετία από την Νεκρή Ζώνη στην οδό Λήδρας, θα σταλεί ένα μαζικό, κοινό μήνυμα αποφασιστικότητας και ελπίδας για λύση του Κυπριακού. Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι, Λατίνοι, Μαρωνίτες και Αρμένιοι, ενώνουμε τις φωνές μας και δηλώνουμε ότι η Κύπρος είναι πολύ μικρή για να είναι διαιρεμένη αλλά είναι αρκετά μεγάλη για να μας χωρέσει όλους” αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται αύριο, Τετάρτη, 28 Ιουνίου, με προσυγκέντρωση στις 19:00, έξω από το Δημαρχείο Λευκωσίας και ακολούθως πορεία προς την Νεκρή Ζώνη στο τέρμα οδό Λήδρας. Το ΑΚΕΛ καλεί τον κυπριακό λαό να δώσει δυναμικά το παρών του στην δικοινοτική εκδήλωση, αγκαλιάζοντας μαζικά αυτή την πρωτοβουλία.