Συνάντηση με Λιλλήκα θα έχει τη Δευτέρα ο Γ.Γ.του ΑΚΕΛ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιο πρόεδρο Γ.Λιλλήκα θα έχει  το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γ.Γ.του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.cache_728x3000_Analog_medium_407557_6918061_1662017

Η συνάντηση γίνεται απλά για το θεαθείναι και η ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Γιώργου Λιλλήκα.Ανκαι η ηγεσία του ΑΚΕΛ δηλώνει ανοικτή σε συναντήσεις

και συζητήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους, ενόψει των νέων εξ΄υπαρχείς διεργασιών για τις Προεδρικές Εκλογές, εντούτοις δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξει την υποψηφιότητα Λιλλήκα όχι μόνο επειδή το κόμμα του είναι εναντίον της Δ.Δ.Ο.αλλά μετά την τελευταία παταγώδη αποτυχία με την παρολίγον υποψηφιότητα του Μάικ Σπανού είναι προσεκτική στις κινήσεις της για να μην εξαγριώσει και άλλο με τους ερασιτεχνισμούς της την κομματική βάση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Αποστόλου επιβεβαίωσε τη συνάντηση λέγοντας ότι η υποψηφιότητα του Γ. Λιλλήκα δεν είναι υπό την αίρεση των αποφάσεων οποιουδήποτε κόμματος, οι οποίες θα γίνουν σεβαστές.

Η Συμμαχία συνεχίζει τις επαφές με κόμματα που δεν έχουν ακόμη καταλήξει στις κινήσεις τους για τις Προεδρικές. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει ανοιχτός διάλογος και με το Κίνημα Οικολόγων.

Χθες βράδυ, ο Άντρος Κυπριανού, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ είχε προτείνει δημόσια στον Γιώργο Λιλλήκα να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να αναζητήσει με το ΑΚΕΛ το ενδεχόμενο να εξευρεθεί ένας υποψήφιος που θα είναι αποδεκτός τόσο για το ΑΚΕΛ όσο και για τη Συμμαχία Πολιτών.

Ο Γ.Λιλλήκας ωστόσο δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητα του και έτσι η συνάντηση της Δευτέρας γίνεται απλά για να γίνει.