Η Αλληλεγγύη κατηγορεί ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για θεατρινισμούς στο κυπριακό


«Η προσπάθεια των ηγεσιών ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ εσχάτως να εμφανίσουν image003διαφορές στο Κυπριακό είναι εμφανής θεατρινισμός επαρχιακών θιάσων. Εμφανής είναι και η αποτυχία  της προσπάθειας αυτής να εξαπατηθεί ο λαός».
Αυτά ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, και πρόσθεσε ότι: «Η χθεσινή δήλωση – «απειλή» του Άντρου Κυπριανού ότι εύχεται να μην τον αναγκάσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να πει τι συζητούσαν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους αποδεικνύει ότι:
Οι δυο τους συζητάνε μυστικά πίσω από κλειστές πόρτες για τις τύχες του Κυπριακού Ελληνισμού, και κρατούν το λαό και το Εθνικό Συμβούλιο στο σκοτάδι αφού δημοσιοποιούν μόνο όσα επιλέγουν.
Υπάρχει πλήρης ταύτιση μεταξύ τους στους χειρισμούς στο Κυπριακό.
Ο Νίκος Αναστασιάδης αποδείχθηκε «άξιος» συνεχιστής της πολιτικής Χριστόφια-ΑΚΕΛ στο Κυπριακό.
Ο Δησακελισμός είχε και έχει σάρκα και οστά όλα αυτά χρόνια, δεν ήταν αποκύημα φαντασίας της αντιπολίτευσης και των πολιτών».
Καταληκτικά, ο κύριος Σελινόπουλος είπε ότι «η φαινομενική προεκλογική αντιπαράθεση των ηγεσιών των δύο κομμάτων εσχάτως για το Κυπριακό, δεν πείθει κανέναν. Μαζί συμφώνησαν στις απανωτές καταστροφικές υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις, μαζί είναι έτοιμοι να προβούν και σε άλλες υποχωρήσεις προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή μια διαπραγματευτική διαδικασία που είναι καταδικασμένη, για να μην αναγκαστούν να παραδεχτούν την αποτυχία της πολιτικής τους ενόψει Προεδρικών Εκλογών και σίγουρο είναι ότι το ΑΚΕΛ θα κάνει ότι μπορεί για να επανεκλέξει τον Αναστασιάδη Πρόεδρο».