Κίνημα Αλληλεγγύη:Μαγειρεύτηκε στο Προεδρικό το δημοσίευμα της «Αλήθειας»

Ως  «πληροφορίες» που μαγειρεύτηκαν στο Προεδρικό και διοχετεύθηκαν στο όργανο της κυβερνητικής προπαγάνδας «Αλήθεια»χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλληλγγύη το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» με τίτλους «Κίνημα Αλληλεγγύη – Οι Λεμεσιανοί είπαν όχι στον Νικόλα», αναφερόμενο σε χθεσινή συνεδρία στα επαρχιακά γραφεία του κινήματος στη Λεμεσό.image003

Το Κίνημα Αλληλεγγυη με ανακοίνωση του σημειώνει τα εξής:
«Η Αλήθεια είναι ότι η ανασφάλεια τους έχει φτάσει σε τέτοια σημεία που παραποιούν οτιδήποτε για να εμφανίσουν τον Νίκο Αναστασιάδη ως υποστηριζόμενο από τους πάντες και ως σίγουρο νικητή των επερχόμενων εκλογών. Οι… «πληροφορίες» μαγειρεύτηκαν στο Προεδρικό και διοχετεύθηκαν στο όργανο της κυβερνητικής προπαγάνδας «Αλήθεια».
Η Αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ο πανικός τους να εκδηλωθεί αργότερα. Μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις του καλοκαιριού για τις Προεδρικές. Αλλά τον περιμέναμε.
Η Αλήθεια είναι ότι δεν εκπλαγήκαμε από το γεγονός ότι δεν τηρούν ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που επιβάλλουν τη διασταύρωση μιας «είδησης». Διότι οι κατασκευασμένες «ειδήσεις» του Προεδρικού δεν «διασταυρώνονται».
Πράττουν κακώς και υποτιμούν τη νοημοσύνη των αναγνωστών. Περί προσπάθειας υποτίμησης νοημοσύνης πρόκειται όταν γράφουν ότι «από τα μέλη της Αλληλεγγύης Λεμεσού που ήταν παρόντα χθες μόνο δύο δέχθηκαν να μπουν σε επιτροπές που θα συμμετέχουν στον προεκλογικό αγώνα». Όταν γνωρίζουν και οι ίδιοι αλλά και οι αναγνώστες τους πως η απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου του Κινήματος υπέρ της στήριξης της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου, στην οποία συμμετέχουν και όλα τα μέλη της επαρχιακής επιτροπής Λεμεσού, ήταν 91,89%.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Το τρένο της Αλλαγής μέσω της συνεργασίας μας με το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και όλες τις πατριωτικές δυνάμεις  για ένα καλύτερο αύριο για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεκίνησε.
Ο λαός έχει και γνώση και αλάνθαστο κριτήριο και δεν παρασύρεται από φτηνούς προπαγανδιστές σαν την «Αλήθεια» καταλήγει η ανακοίνωση.