Για «επιλογή νίκης» στις προεδρικές κάνει λόγο ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ

 

Ο υποψήφιος που θα υποστηρίξει το ΑΚΕΛ για την προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι «επιλογή νίκης», δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.images

Σε παρατήρηση ότι συνεχίζεται η προεδρολογία και η αναφορά ονομάτων, ο κ. Κυπριανού είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, έχασα το λογαριασμό από τα ονόματα που έχω δει να γράφονται. Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάθε όνομα το οποίο γράφεται».

Ο κ. Κυπριανού συνέστησε υπομονή και σημείωσε ότι «εμείς έχουμε δημοκρατικές διαδικασίες στο ΑΚΕΛ και δεν πρόκειται να αποφασίσει ούτε ο Άντρος Κυπριανού ούτε η ηγεσία του κόμματος ποιος θα είναι ο υποψήφιος».

«Δεν είμαστε όπως άλλα πολιτικά κόμματα που αποφασίζουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι ότι θα είναι υποψήφιοι και απλά χειροκροτούνται από κάτω για να πάρουν το χρίσμα. Εμείς έχουμε πολύ δημοκρατικές διαδικασίες. Επειδή, λοιπόν, χάσαμε το λογαριασμό με τα ονόματα που αναφέρονται καθημερινά, δεν πρόκειται να σχολιάσω», είπε.

Σημείωσε ότι «ένα είναι το σίγουρο, ότι η επιλογή μας θα είναι η επιλογή νίκης, και να είναι βέβαιοι για αυτό».

Να σημειώσουμε πως ανέμεσα στα ονόματα που προβλήθηκαν στα Μ.Μ.Ε ότι προσεγγίστηκαν από το ΑΚΕΛ για να είναι υποψήφιοι είναι ο δικηγόρος Αχιλλέας Δημητριάδης, ο εφοπλιστής Χατζηωάννου (ιδιοκτήτης της EasyJet) και εσχάτως ο οικομολόγος  Μάικ Σπανός.