Ισχυρίζονται ότι «το κορίτσι Μόγλης» είναι η εξαφανισμένη κόρη τους

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση που απασχόλησε την διεθνή κοινή γνώμη, με το κοριτσάκι «Μόγλη» που βρέθηκε να ζει σε μία ζούγκλα σε ένα φυσικό καταφύγιο στο Ούταρ Πράντεςnewego_LARGE_t_1101_55422991_type13145 engine.feed.gr.

«Είναι η κόρη μου. Εξαφανίστηκε πέρυσι και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τη βρούμε», δήλωσε ο Ραμζάν και πρόσθεσε: «το καταγγείλαμε στην αστυνομία και μοιράσαμε αφίσες, όμως κανείς δεν μας βοήθησε. Νομίζαμε πως ήταν νεκρή. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τη χαρά μου που είναι ζωντανή. Νιώθω τόσο ευλογημένος που ξέρω ότι θα την πάρουμε πίσω στο σπίτι μας».

Η οικογένεια θα ζητήσει τη διενέργεια εξέτασης DNA προκειμένου να υπάρξει και επίσημη επιβεβαίωση των ισχυρισμών της.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το κορίτσι εγκαταλείφθηκε από τους γονείς της και μεγάλωσε με πιθήκους, σε ένα καταφύγιο, κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ.

Ωστόσο, οι Ινδοί υποστηρίζουν ότι είναι η κόρη τους, Αλίζα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα. «Ήμασταν απασχολημένοι να βρούμε φάρμακα για μερικά δευτερόλεπτα και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ψάχναμε για εκείνη παντού, αλλά δεν μπορέσαμε να τη βρούμε», πρόσθεσε ο φερόμενος ως πατέρας.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η κόρη του είναι 10 ετών και όχι 8, όπως έχει αναφερθεί έως τώρα. «Όταν την είδα, έκλαψα. Επί δύο ώρες δεν έπαιρνε το βλέμμα της από πάνω μου», ανέφερε περιγράφοντας τα όσα έγιναν όταν την επισκέφτηκαν στο άσυλο.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του κέντρου όπου νοσηλεύεται, το κορίτσι έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο δεν μπορεί να επικοινωνήσει και είναι δύσκολο να την καταλάβουν. Όπως αναφέρει, τις δύο πρώτες ημέρες η μικρή έπινε και έτρωγε καθισμένη στο πάτωμα, ωστόσο πλέον η κατάστασή της βελτιώνεται. Όπως επισήμανε, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι οι Ινδοί είναι όντως οι γονείς της, ώστε να επιστρέψει μαζί τους στο σπίτι.