Για τα παιδιά με καρκίνο έκοψαν τα μαλλιά τους μαθήτριες του Γυμνασίου Αγ.Αντωνίου Λεμεσού

 

Μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης έστειλε σήμερα το Γυμνάσιου Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό, καθώς μαθήτριες έκοψαν τα μακριά τους μαλλιά, δωρίζοντας τα στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με σκοπό τη δημιουργία περούκων για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.imagew-1.aspx

Επαγγελματίες κομμώτριες ανέλαβαν αφιλοκερδώς να κόψουν 20 περίπου εκατοστά από τα μαλλιά των κοριτσιών που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Διεύθυνση του πολυπολιτισμικού Γυμνασίου της Λεμεσού, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, δήλωσε ο Διευθυντής του Γυμνασίου, Νίκος Νικολάου.

Μέχρι το πρωί είχαν συγκεντρωθεί 16 μαθήτριες για το σκοπό αυτό, ανέφερε και ευχήθηκε στα παιδιά με καρκίνο ” γρήγορη ανάρρωση και ο Άγιος Αντώνιος να τα  προστατεύει”.

Μέσα σε μια εποχή υλισμού και ωφελιμισμού, η καλύτερη απάντηση είναι αυτή που δίνουν τα παιδιά του Γυμνασίου Αγίου Αντωνίου, ανέφερε από την πλευρά της η Διοικητική Υπεύθυνη του σχολείου, επιθεωρήτρια Ζωή Οδυσσέως Πολυδώρου.

Συνεχάρη επίσης το σχολείο, τη Διεύθυνση και τους καθηγητές για την πρωτοβουλία “”η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι το δημόσιο σχολείο, πέραν από τις γνώσεις, προσφέρει στα παιδιά και αξίες ζωής”.

Τρεις μαθήτριες που έκοψαν τα μαλλιά τους, η Τζούλια, η Σταυρούλα και η Τζαμίλα δήλωσαν χαρούμενες που μέσα από αυτήν τους την πράξη θα μπορούσαν να κάνουν ευτυχισμένα παιδιά με καρκίνο που δεν έχουν μαλλιά.